Ooggetuigen gezocht van de wandelpier in Vlissingen

De Wandelpier van Vlissingen 1936

Wij zijn op zoek naar mensen die de wandelpier van Vlissingen bewust hebben meegemaakt. 

Bent u zelf ooggetuigen of kent u iemand die nog gewandeld heeft op de pier, neem dan contact met ons op. Wij willen deze ooggetuigen graag interviewen, zodat hun unieke verhaal niet verloren gaat.

Uit De Faam van 10 april 2013

Weekkrant De Faam besteedde een paar weken geleden aandacht aan ons initiatief. Vele reacties kwamen daar op de redactie binnen. Een verhaal kwam van mevrouw M. Verhuist-van Loo uit Middelburg. Als klein meisje kan zij de Pier in haar al glorie nog goed herinneren.

[quote]Ja, ik sta alleen maar positief tegenover het plannen van een nieuwe pier In Vlissingen. Ik herinner me deze nog goed op nog steeds het allermooiste plekje van Nederland. Zomer en winter was het er druk, ondanks de crisistijd van toen. De Pier is nog steeds oorlogsschade die niet hersteld is. Minstens 1 x per week was ik er en vond dat entreegeld dubbel en dwars de moeite waard. Het uitzicht is boeiend. [/quote]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *